Dakwerken Dirix Eric vanuit Tienen

Onze diensten

Dakwerken

Wilt u uw dak laten isoleren, plaatsen of herstellen? Dan bent u bij Dakwerken Dirix Eric aan het juiste adres. U vraagt, wij plaatsen. Maar kwaliteit primeert. Dus als u vragen heeft over welk soort dakbedekking het meest geschikt is voor uw dak kan u altijd contact opnemen met ons. Wij staan u bij met professioneel advies.

Ook voor dakisolatie kan u bij ons terecht evenals het plaatsen van koepels of dakramen.

Gevelwerken

Dakwerken Dirix Eric verzorgt uw gevelwerken bij nieuwbouw of renovatie. Voor de gevel kunnen wij beroep doen op verschillende materialen. Hieronder verneemt u alvast meer. Aarzel niet contact op te nemen indien u nog vragen heeft of indien u een offerte wenst.

Zink

Zink is een tijdloos materiaal waarmee gemakkelijk gewerkt wordt. Bovendien is zink zeer duurzaam en vraagt het weinig onderhoud.

Panelen

Houten gevels kennen de laatste jaren een flinke opmars. Qua onderhoud is het belangrijk de gevel regelmatig te ontmossen. Let er wel op dat hout sowieso vergrijst . Het is dus aangeraden om voor een duurzame houtsoort te kiezen en deze alsnog voor te behandelen. Tropisch hout bijvoorbeeld verdraagt langer aanhoudende regen.

Enkele foto’s

Gallery: